RG 1: Faciliteren 'out-door activiteiten terrein' Horst PDF Afdrukken E-mail
vrijdag 15 december 2006

 Uitgebreide beschrijving van deze maatregel (pdf,13kb)

  
(Korte omschrijving)
Huidige situatie

Het gebied Nulde-Horst, tussen de snelweg A28 en het Nuldernauw is in beheer bij de RGV (voorheen Recreatie Gemeenschap Veluwe). In de 'ontwikkelingsvisie recreatiegebied Nulde-Horst' geeft de RGV aan dat het gebied even ten zuiden van haven Horst (momenteel een zandvlakte met bestemming dagrecreatie) een zeer geschikte locatie is om te beantwoorden aan de vraag vanuit de omgeving naar grotere diversiteit aan recreatieve attracties: een vrijetijdspark van (inter)nationale allure voor 'out-door' activiteiten zou zich hier geleidelijk en duurzaam kunnen ontwikkelen. Om het gebied aantrekkelijk te maken voor ondernemers is het noodzakelijk verschillende recreatieve activiteiten binnen het gebied te clusteren.

Doel
Het geven van een kwaliteitsimpuls aan verschillende vormen van dagrecreatie, zodat het gebied aantrekkelijker wordt voor recreatieondernemers om te investeren. Het gebied wordt een trekpleister van (inter)nationale allure voor een in potentie grote groep recreanten die momenteel voor het beoefenen van de gedachte activiteiten aangewezen is op het buitenland.
Laat me niet lachen. Kijk eerst eens naar de grote groep fanatieke (inter)nationale surfers die al 20 jaar, het hele jaar door, gebruik maken van het Wolderwijd.
Commentaar (2)Add Comment
...
geschreven door Scheurkees, 08 januari 2007
Internationale allure
Ik zit erop te ture
Das vast een hele dure

tIs nergens voor nodig
beleidsplan overbodig

laat ons maar lekker varen
in plaats van woorden staren... smilies/cheesy.gif
...
geschreven door Marc, 27 december 2008
Klinkt inderdaad wel hoog gegrepen smilies/grin.gif

Schrijf commentaar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
Kleiner veld | Groter veld

busy
 
< Vorige   Volgende >

Statistieken

Leden: 438
Artikelen: 58
Links: 63